Uutiset

Julkaistu 27.9.2024

Kutsu Sukeltajaliiton syyskokoukseen

Tervetuloa Sukeltajaliitto ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!

Kokous järjestetään hybridikokouksena. Kokoukseen niin paikan päällä kuin etäyhteydellä (Teams) osallistuvilta vaaditaan ennakkoilmoittautuminen 20.10.2024 mennessä. Ilmoittaudu sukeltaja.fi kalenterissa.

Aika: 26.10.2024 klo 15:30

Paikka: Hotelli Alma, Ruukintie 4, 60100 Seinäjoki

 

Ohjeita kokoukseen osallistumiseksi

  • Niin paikan päällä kuin etäyhteydellä (Teams) kokoukseen osallistuvien tulee ilmoittautua liiton kalenterissa viimeistään 20.10.2024.
  • Ilmoittautuessa kirjaa lisätietoihin, osallistutko etänä vai paikan päällä. Kirjaa lisätietoihin myös, osallistutko ennen kokousta järjestettävään Sukellusseuran tulevaisuustyöpajaan ja sitä edeltävälle lounaalle.
  • Virallisen kokousedustajan tulee toimittaa valtakirja 20.10.2024 mennessä sähköpostilla: office at sukeltaja.fi.
  • Valtakirja tulee lähettää siitä sähköpostiosoitteesta, joka on ko. etänä tai paikan päällä osallistuvan kokousedustajan käytössä ja jonne henkilökohtainen kutsu kokoukseen etäosallistumiseksi ja/tai tarvittaessa sähköinen äänestyslinkki lähetetään.
  • Kyseinen sähköpostiosoite voi siis tarvittaessa toimia myös kokousedustajan käyttäessä äänioikeuttaan, mikäli kokouksessa tarvitaan suljettuja äänestyksiä. Sähköpostiyhteys on siis tarpeen olla käytössä kokouksen aikana.
  • Kokoukseen määräajassa ilmoittautuneille lähetetään osallistumiskutsu (Teams-linkki) ainoastaan siinä tapauksessa, että myös valtakirja on toimitettu määräajassa.

 

Jotta kokous saadaan vietyä läpi sujuvasti

Päätösasioiden osalta, pyydämme jäseniä tutustumaan ennalta kokousmateriaaleihin huolellisesti.

Pyydämme jos mahdollista valitsemaan etäyhteydellä osallistuvaksi kokousedustajaksi henkilön, jolle etäyhteyksien avulla toimiminen on jo ennalta tuttua.

Etäosallistujille annetaan ennen kokouksen alkua ohjeet, miten toimitaan kokouksen aikana.

Mikäli on tarpeen äänestää (esim. henkilövaali) sekä paikan päällä olevat että etänä osallistuvat käyttävät samaa äänestystyökalua, eli jokaisella tulee olla valmius äänestää sähköistä työkalua käyttämällä esim. älypuhelimen kautta.

 

Valtakirja

Kokousedustajalla tulee olla asianmukaisesti täytetty valtakirja, joka siis pyydetään toimittamaan etukäteen edellä olevien ohjeiden mukaisesti. Sama henkilö voi valtakirjalla edustaa vain yhtä jäsenyhdistystä. Liiton kokouksessa jäsenyhdistystä voi edustaa vain henkilö, joka on kyseisen yhdistyksen jäsen. Yhteisöjäsenen kokousedustajalla tulee olla yhteisöjäsenen nimenkirjoittajan allekirjoittama valtakirja.

                            

Ajankohtaiset asiat

Ennen virallisia kokousasioita kuullaan ajankohtaisista asioita. Sukeltajaliiton ympäristöpalkinto jaetaan ennen virallisen kokouksen alkua.

 

Kokousasioista

Hallituksen esitys vuoden 2025 toimintasuunnitelmaksi julkaistaan liiton kotisivuilla noin viikkoa ennen kokousta ja se löytyy www.sukeltaja.fi > Materiaalipankki > Hallinnolliset dokumentit > Syyskokous > 2024-kansiosta. Talousarvio vuodelle 2025 löytyy toimintasuunnitelman lopusta. Kansiosta löytyvät myös hallitukseen ehdolla olevien esittelyt ja muut kokousmateriaalit.

Liiton ympäristöohjelmaan tehtyjen muutosten hyväksyminen on kokouksen esityslistalla. Kokouksessa esitellään myös liiton tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaan tehdyt päivitykset.

Toivomme runsasta osanottoa liiton syyskokoukseen. Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!

 

HALLITUS

 

Sukellusseuran tulevaisuustyöpaja

Ennen varsinaista kokousta järjestetään Sukellusseuran tulevaisuustyöpaja, johon voi osallistua ainoastaan paikan päällä. Mikäli ilmoittaudut varsinaiseksi kokousedustajaksi, laita ilmoittautuessasi lisätietoihin tieto osallistumisesta työpajaan. Työpajaan ovat tervetulleita myös mahdolliset muut seurojen edustajat, mutta tarvitsemme ilmoittautumiset kaikista 20.10. mennessä osallistujamäärän vahvistamiseksi hotellille. Liitto tarjoaa lounaan työpajaan osallistuville kokousvieraille. Mikäli noudatat erikoisruokavaliota, merkitse lisätietoja kohtaan ilmoittautuessasi.

 

Syyskokouspäivän aikataulu

Lounas          klo 12:30 – 13.30

Aloitus          klo 13:30 – 15:15   Sukellusseuran tulevaisuustyöpaja

Kahvitauko  klo 15:15 – 15:30

Syyskokous  klo 15:30

 

Lakeuden sukeltajat ry 50 vuotta

Kokousta isännöivä Lakeuden Sukeltajat ry juhlii kokouspäivän iltana 50-vuotista taivaltaan ja kutsuu sukeltajat juhlimaan kanssaan. Lue tarkemmat ohjeet ja ilmoittaudu iltajuhlaan viimeistään 19.10.


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita