Uutiset

Julkaistu 14.8.2024

Toiminta Ojamolla on käynnistynyt

Lohjan kaupungin kaupunkikehityslautakunta valitsi 22.5.2024 kokouksessaan Ojamon Kaivossukeltajat ry:n Ojamon kaivoslammen maanvuokralaiseksi ja pyörittämään toimintaa. Asia on pitkään ollut vireillä kaupungin hallintoelimissä, ja asiaa koskevat tiedot käsittelyn eri vaiheista löytyvät Lohjan kaupungin kotisivuilta lautakunnan kokousaineistoista.

Toiminta Ojamolla on käynnistynyt kesän mittaan. Ojamon Kaivossukeltajat ry järjestää sukellustapahtumia kaiken tasoisille sukeltajille. Sukeltaminen tapahtumissa vaatii Ojamon Kaivossukeltajien jäsenyyden, ja tapahtumiin ilmoittaudutaan omilla jäsentunnuksilla. Ellei sopivaa tapahtumaa löydy, tapahtumajärjestäjiin voi olla yhteydessä ja ehdottaa tapahtumaa.

Ojamolla sukelletaan oman koulutuksen ja kokemuksen puitteissa vallitsevat olosuhteet huomioon ottaen. Lisäksi tapahtumajärjestäjä arvioi, onko sukellussuunnitelma linjassa sukeltajan kokemuksen ja olosuhteiden kanssa. Ojamon avopuolella voi sukeltaa laitteilla tai vapaasukeltaen. Luoliin vaaditaan niihin soveltuva koulutus.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Ojamolla, voit ottaa yhteyttä Ojamon Kaivossukeltajiin.

Lisätietoa sukeltamisesta Ojamolla https://ojamonkaivossukeltajat.fi/


Kaikki uutiset »

Mitä on laitesukelluskokeilu?

Katso lisää videoita